woensdag 5 augustus 2015

Soulmate - Levensles
Het plaatje vraagt jou de tijd te herinneren dat je een levensles verwardde met een 'soulmate'.


Als jij ook zo voelt... als je het gevoel hebt dat je een 'soulmate' relatie hebt, maar feitelijk voelt de 'verbinding' zo 'sterk', omdat je vanuit wederzijdse behoefte / leegte deze 'sterke verbinding' voelt... dan is het heel lastig om deze 'soulmate' los te laten. Je bent geneigd om vast te houden aan haar of hem, omdat je niet begrijpt dat de 'sterke verbinding' in feite een levensles voor je in zich draagt.


Je blijft dit patroon herhalen totdat je de levensles eindelijk wel begrijpt. En dat is niet zo eenvoudig, omdat je in jezelf moet kijken naar de oorzaak van dit patroon en dat betekent dat je door je pijn heen moet. Door je pijn heen is de enige weg naar heling van een (oud) patroon waar je helemaal klaar mee bent.


Begeleiding in jouw proces

Ik nodig je uit bij deze workshops en trajecten te kijken, als je in jezelf herkent dat dit waar is voor jou op dit moment en wilt dat iemand met je meekijkt in jouw proces.


Je hebt de levenslessen nodig zodat je jouw 'soulmate' kunt (h)erkennen: uiteindelijk ben je je eigen 'soulmate'. Er is geen oordeel naar het herhalen van (oude) patronen. Oordelen als 'negatief - positief' ontstaat doordat je vanuit dualiteit jouw leven waarneemt. Vanuit eenheid waargenomen, is er geen oordeel: eenheid sluit al jouw levenservaringen in... ook de pijnlijke. Het is werkelijk een levenskunst om je pijnen en zogenaamde 'negatieve' emoties zoals boosheid, verdriet, enzo te omarmen.


Het onderscheid is: is deze ervaring levenGevend voor mij of slokt hij mijn levenskracht energie op.


mascha roedelof

Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding 
mas©ha 2016 Geen opmerkingen:

Een reactie posten